0722 - 29 13 01info@ifbab.se
Välj en sida

Betong Trollhättan och Strömstad

Vi hjälper alla i Trollhättan och Strömstad med betong

Är du intresserad av att få hjälp med betong eller liknande? Om du bor i eller omkring Trollhättan eller Strömstad, så passar vårt företag, IFBAB, dig ypperligt. Med vår hjälp blir det inte bara enkelt att få hjälp, utan våra tjänster är dessutom oerhört prisvärda. Vi som arbetar här på företaget har många års erfarenhet och en väldigt omfattande kompetens inom betongliknande arbetsuppgifter. Vi ser till att alla som vill ha vår hjälp, verkligen kan lita på att de får den hjälp som de är i behov av inom betong.

Vad kan vi hjälpa till med?

Här på vårt företag, IFBAB, så kan man få hjälp med det mesta inom betongbranschen. Vi erbjuder bland annat hjälp med projektledning inom bygg, hjälp med betonggrunder, kontrollansvar enligt PBL(KA), samt uthyrning av betongglättningsmaskiner och släp med byggnadsställning.

Varför skall man välja vårt företag?

Om man väljer vårt företag, IFBAB, så får man ett resultat som man verkligen kan vara nöjd med. Vi försöker alltid i möjligaste mån, att anpassa vårt arbete efter de förutsättningar, behov och önskemål, som föreligger hos kunden i fråga. Det är väldigt viktigt för oss att alla våra kunder känner, att de kan lita på oss och vår kompetens. Med vår långa erfarenhet, så är det ingen tvekan om att vi är ett företag med goda förutsättningar att kunna leverera ett fullgott resultat. Vi strävar alltid efter att lära oss nya saker och att kunna arbeta effektivare i vårt arbete med betong.

Om du vill veta mera om våra tjänster och hur vi på IFBAB arbetar, så är det bara att du slår oss en signal eller kontaktar oss på annat vis. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som just du vill ha vår hjälp med. Vi vill att du skall få ett resultat som du verkligen kan vara stolt över. Vi på IFBAB kan ge dig det.